22. Maahinen

nuoli2.png
nuoli1.png

Maahinen on hiljaisuutta ja rauhaa rakastava eläjä. Ne asuvat maan alla, selviävät talvesta nukkumalla talviunta ja muulloin he nukkuvat päivät ja valvovat yöt. Suurien, herkkien korviensa vuoksi, saattaa joskus käydä niin, että he saattavat vihastua jonkun eksyessä metelöiden heidän luoliensa läheisyyteen. Eksyjä saattaa tällöin joutua vangituksi ja oppimaan hiljaisuuden tärkeyttä. Poikkeuksena sääntöön on musiikki: Maahiset rakastavat laulua ja soittoa. Maahiset ovat muodonmuuttajia ja he voivat muuttaa muotoaan esimerkiksi eläimiksi. Maahisista tulee aikuisena tonttuja.

Anniina Kraft

Olen 1997 syntynyt, entinen Siilinjärveläinen, nykyinen Torniolainen, kuvataiteilijaksi opiskeleva Anniina. Tähän asti olen tehnyt pääasiassa perinteistä kuvataidetta, eli piirtämistä ja maalausta. Vähä vähältä myös digitaalinen taide on saamassa tukevaa jalansijaa elämässäni. Teoksieni keskeisiä aiheita: tunteet ja elämä sekä hyvässä, että pahassa. Annan taiteen puhua puolestani.

Elves' Year - a group exhibition of 28 unique hand-painted 3D-printed figurines in cooperation with Lapland University of Applied Sciences and Hullu Poro Oy.